Can I call this minimal look ?!

DAILY LOOK .

Sigurisht do e ndaja me ju kete veshje , duke i pergatitur nje shooting dhe nje postim te vecante.
Koleksioni i ri Pranvere '17 ,eshte deri diku minimal si look , por te qendroj un Minimale se eshte IN , joo !!!
Por do pershtatem sigurisht haha , kam ber nje look me tendecat e reja dhe me ato qe kan qen por qe i kam bler keto dite me skontot qe kan qen ne qendrat tregtare XP . Po shkruaj brand-et perkatese , dhe spo vazhdoj me mbi kombinimin , sepse eshte shume e thjeshte , NJE LOOK MINIMAL te le pa fjale ... 

The Shirt-ZARA
Jeans-PULL&BEAR (ju besohet qe ishin vetem 1990 lek)
Pastel Lingerie-STRADIVARIUS
Shoes-ZARA
Sunglasses-DEJAVU ITALOPTIK
Accessories-IDK ,they are from grecce .SEE YA VERY VERY SOON , WITH NEW IDEAS :)
Comments

Post a Comment

Popular Posts