'cuz I wish . . .


I wish...I was in CALIFORNIA right now ... hmm ne fakt e deshiroje shume , dhe me besoni e them shume shpesh , here here me ze te larte , here here thjesht e kaloj ne mendjen time , epo te gjithe enderrojne :) Dhe perse jo nje dite do shkoj dhe do jetoj per pak kohe ,sa te prek stilin dhe te jem 100% UNE ! 
Sa her hap neper portale dhe shikoj foto te Californise , ajo menjehere kthehet ne "muzen" time dhe me inspiron per te bere kombinim e rradhes , njesoj sikur ne mengjes te zgjohesha aty :) Dhe ja ku eshte nje kombinim qe pretendoja te zgjohesha aty XP , por u zgjova ne Tirane dhe perfundova ne Durres XP ,per te kaluar diten e diele me mikeshen time , dhe perfitova per te bere disa foto mqs edhe ambjenti ishte cool ...dhe dukej ne harmoni me veshjen , sigurisht nje cigare Lucky dhe nje birre duhej per shooting :D .

Po ju le te shihni fotot , dhe perse jo te me shkruani per cdo gje :)

A lot of kisses from CALIFORNIA GIRL !


See Ya this week , with another STYLE !!!

Comments

Post a Comment

Popular Posts