Dark Christmas . . .

Po vijne festat dhe dilema ime besoj edhe e juaja eshte cfare te veshim ne festat e fundvitit dhe cfare dhurate te kerkojme apo marrim XP ?!

Po jap iden e pare per kete rast dhe jo vetem sepse shume postime te tjera do jen me kete tematik , qe tju hyj ne pune ju perse jo me disa prej ideve te mia dhe ti qartesoj ato.
Fustani stili i D&G ,tyl i zi me te qendisura ne te eshte nje IN i ketij sezoni dhe perse jo mund te dukej goxha kendshem per nje drek apo dark , ku mund te festoni Krishlindjet me stafin e punes , shoqerin apo familjen .Nje fustan tyl , me te qendisura ne te dhe sigurisht me aksesoret e duhur , prsh ne kete veshje qe kam sjell une mund te zgjidhnim vec vathet Zara si aksesor me nje fustan te ngjashem , pasi aksesoret e tjere qe kam vendosur une jane too much por sigurisht per efekt shooting jan te tolerueshme . Me cizme te gjata me bazament take sigurisht do dukej Blind dhe Moderne njekohesisht , por edhe me kepuce take do e kthenit te dukej dhe me class pra duhet te pershtaten aksesoret me stilin tuaj .

Siper sigursht mund te hidhni nje pelice-pellush kraheve , eshte posacerisht detaji qe e tregon veshen me me prezenc dhe rrendesi !


. . .
. . .
Comments

Post a Comment

Popular Posts