Cozy Cozy friday . . .

Ditet e ftohta ne Tiranen tone , mund te kalohen vetem duke krijuar nje veshje te rrehatshme por ama teper te ngrohte , sigurishte te dukemi edhe sa me shume brenda tendencave te ketij Fall Winter '16.
Vendosa qe keto dite te krijoja dicka me ngjyre te forte dhe te pranueshme per periudhen , sic eshte ky kostumi , mini fund dhe nje pallto mbi gju , jo over size por me prerje normale dhe sigurisht per te ruajtur dicka unike ne kete veshje pallton moment te fundit , i krijova nje prerje mbrapa , te dukej disi e njejta me fundin e care tek pjesa para , dhe per mos ta len fundin te thjeshte i ngjita ate macken e vogel , mqs stampat kete sezon jan te pranueshme kudoooo ,edhe une perfitoj pak XP . Zgjodha ta kombinoja me golfin cozy cozy te ngrohte ngjyre gri , vendosa ato "kufjet" per te qen sa me ngrohte dhe per ti dhene pak me teper harmoni dimri veshjes.

Canta e vogel @Zara klasike , shkon kendshem me veshjen .
Ora @Casio qe e gjeni tek @orlettewatches ,eshte uhh nje dashuriiii !!!!!...Comments

Popular Posts